* همكاري آمريكا و انگليس در استراتژي جديد جهاني
اين كارشناس مسائل سياسي با اشاره به استراتژي شكست خورده آمريكا كه طي 10 سال اخير در منطقه دنبال شده است، يادآور شد: اين استراتژي امروز در يك بن بست آشكار به سر ميبرد.
مجيدي ادامه داد: ادامه وضعيت فعلي كاملاً قابليتهاي بازيگري آمريكا را فرسايش داده و شدت افول هژموني آمريكا را سرعت ميبخشد. به همين دليل آمريكا و انگليس علي رغم سياستهاي رقابتي بسيار شديد با يكديگر يك بازبيني در رفتار راهبردي خود به اجرا ميگذارند.
وي به روي كار آمدن دموكراتها طي 2 سال گذشته در حاكميت آمريكا اشاره كرد و گفت: با اين وجود به دلايل زيادي دولت آمريكا ناچار شده بخش عمده سياستهاي جمهوريخواهان را به نمايش گذارد كه يكي از آنها هرج و مرج سازنده است.
* هرج مرج سازنده؛ رهيافت منطقهاي آمريكا
اين كارشناس مسائل سياسي افزود: آمريكا با بر هم زدن شرايط منطقه تلاش دارد تا پتانسيلهاي منطقهاي را كه در شرايط هم افزايي قرار گرفتهاند به فرسايش كشيده و وضعيت خود را بهبود بخشند.
مجيدي مصداق اين موضوعات را ورود ناو جديد انگليسيها در خليج فارس و باب المندب با وجود داشتن ناوگان دريايي در اين منطقه خواند و اظهار داشت: توجيه آنها اين بوده كه براي مقابله با تروريسم در يمن، سومالي و مهار فعاليتهاي ايران اين اقدامات را انجام دادهاند.
وي ادامه داد: آمريكا نيز چندين اقدام جديد را به اجرا گذاشته كه بسيار قابل توجه است.
اين كارشناس مسائل سياسي با اشاره به اقداماتي كه منجر به تجزيه احتمالي سودان خواهد شد، يادآور شد: پيامدهاي اين تجزيه آينده سودان و محيط آفريقايي و عربي اين كشور را به شدت متأثر ميكند و اين يعني مدل تجزيه كشورها.
* 16 جنگ آمريكا در سال 2011
مجيدي با بيان اينكه اين مدل آمريكايي در ساير نقاط آفريقا مانند مصر نيز به اجرا گذاشته خواهد شد، افزود: گام بعدي آمريكا با سفر وزير خارجه اين كشور به يمن و معاون رئيس جمهور به افغانستان كليد خورد.
وي اين سفرها را در جهت كسب موافقت براي ايجاد پايگاههاي نظامي دائمي در يمن و افغانستان دانست و اظهار داشت: براي درك بهتر اين سناريو، گزارشي كه اخيراً توسط «بنياد مطالعات بحرانهاي منطقهاي» و «فارن پاليسي» تهيه شده عنوان ميكند كه آمريكا به دنبال 16 جنگ در سال 2011 است.
اين كارشناس مسائل سياسي 6 مورد از اين جنگها را در آفريقا، 5 مورد در آمريكاي لاتين، 2 مورد در آسيا و 3 مورد آن را در خاورميانه خواند و يادآور شد: اگر به مجموعه اقدامات آمريكا تمايل براي استقرار نوعي سپر دفاع موشكي در افغانستان و ارسال هواپيماي آواكس به آن كشور اضافه شود، اين معني را خواهد داد كه آمريكا در آسيا و خاورميانه به دنبال جنگ افروزيهاي داخلي جديدي در كشورها است.
* علت استقرار نيروها و سلاحهاي جديد در افغانستان
مجيدي ادامه داد: احتمالاً مدل تجزيه اين كشورها بخشي از اهداف رهيافت جديد آمريكايي خواهد بود.
وي به مواضع مسئولين رژيم صهيونيستي نسبت به ايران همزمان با اقدامات آمريكا اشاره كرد و گفت: اين روزها مواضع آنها تندتر شده و سخن از ضرورت حمله نظامي مطرح است و كلينتون در مورد دستگيري شبكههاي جاسوسي رژيم صهيونيستي، عنوان ميكند كه ايران به طبل جنگ ميكوبد.
اين كارشناس مسائل سياسي مجموعه مطالب گفته شده را نشانگر اين دانست كه كشوري مانند لبنان نيز در آستانه يك نابساماني امنيتي- سياسي جديد است و خاطرنشان كرد: همچنين غزه ممكن است با احتمال بالا با حمله رژيم صهيونيستي روبهرو شود.
مجيدي با بيان اينكه يمن نيز طي سال 2011 ممكن است به يك جنگ داخلي گسترده و تجزيه تن دهد، خاطرنشان كرد: استقرار نيروهاي جديد و جنگ افزارهاي پيشرفته آمريكايي در افغانستان احتمال حمله آمريكا به پاكستان را افزايش ميدهد.
* دستور كار اصلي آمريكا و رژيم صهيونيستي در مذاكرات استانبول
وي ناآراميهاي به وجود آمده در الجزاير، تونس و مصر را بخش تكميلي رهيافت تجزيه طلبانه آمريكايي دانست و خاطرنشان كرد: اين رهيافت محيط كشورهاي عربي را با آشوب و تشنج همراه ميكند و هر يك از كشورها را با يك مشكل و بحران سرگرم ميسازد تا آمريكا در يك نگاه كلان آمريكا بتواند وضعيت خود را در خاورميانه بهبود بخشد.
اين كارشناس مسائل سياسي مجموعه اين برداشتها را در اين دانست كه گفتوگوهاي استانبول از سوي آمريكا و غرب با يك رويكرد سازنده دنبال نشده و بهانه سازي براي فشار بيشتر بر ايران، دستور كار اصلي آمريكا و رژيم صهيونيستي خواهد بود.
* تصاحب سلاح هستهاي پاكستان و تجزيه اين كشور
مجيدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حركت فضاي پاكستان به سمت تنشهاي جديد امنيتي، تضعيف اقتصادي و زمينه سازي براي تجزيه، خاطرنشان كرد: علت اصلي اين است كه آمريكا، هند را به عنوان شريك استراتژيك خود پذيرفته و ضرورتي براي حمايت از پاكستان نميبيند.
وي ادامه داد: تعاملات جاري بين هند و آمريكا براي اين است كه در يك عمليات نظامي به منطقه «هاكوتا» سلاح هستهاي پاكستان از دست اين كشور خارج و پاكستان به سمت تجزيه پيش رود.
اين كارشناس مسائل سياسي در ادامه سخنان خود، اين سياست جنگ افروزي را كه براي سال 2011 پيش بيني شده در آمريكا لاتين قابل مشاهده خواند و گفت: ونزوئلا، هائيتي و كلمبيا در دستور كار ايجاد جنگ داخلي قرار گرفتهاند.
* افزودن نيروهاي آمريكايي در افغانستان به منظور عمليات نظامي در پاكستان
مجيدي، نيجريه، ساحل عاج، زامبيا و سودان را از كشورهاي آفريقايي خواند كه راهبرد آمريكايي طي توافقات صورت گرفته با ساركوزي و با تحولات امنيتي، جنگ داخلي و احتمال تجزيه در اين كشورها دنبال ميشود.
وي حضور نيروهاي گسترده نظامي آمريكا در افغانستان كه هيچ گونه اقدام نظامي هم از آنها سر نميزند را بي ارتباط با مشكل افغانستان خواند و يادآور شد: اين حضور به منظور زمينه سازي براي حمله به پاكستان تحت عنوان مبارزه با القاعده، طالبان و خلع سلاح هستهاي اين كشور ارزيابي ميشود.
اين كارشناس مسائل سياسي در پايان، درخواست استقرار 5 پايگاه نظامي دائمي مانند كره جنوبي و ژاپن براي مديريت حوزه نفوذ چين و روسيه در مناطق آسياي مركزي را نيز از ديگر بخشهاي راهبردي آمريكا در سال 2011 خواند.
.........................................
.............................................
...............................................
........................................
..............................................
.................................
نظرات شما عزیزان:
فراماسونری و پاورچین 
ساعت10:44---17 دی 1390
فراماسونری در سریال پاورچین
فراماسونری در سری جدید قهوه تلخ (26)
فراماسونری در سریال ساختمان پزشکان
فراماسونری و ...
http://www.pavarchinfreemason.mihanblog.com/
|